Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
Kunnen wij u helpen?
Afspraak maken herhaalrecept

Nieuwsoverzicht

Nieuwe praktijk Heukelum!

16 november 2020

Met trots melden wij u dat per 01 december de nieuwe locatie aan de Voorstraat 5 in Heukelum geopend is. Onze praktijk werkt samen met diverse fysiotherapeuten, diëtisten, apotheken en psychologen. Het Result laboratorium verzorgt op onze locatie een prikpost op dinsdag- en vrijdagochtend van 8u30’ tot 9 uur en apotheek Benu heeft op onze locatie een uitdeelautomaat. U bent te allen tijde welkom!!!

Heeft u interesse of bent u benieuwd geworden naar onze praktijk, bel ons gerust of kom even langs op één van onze  locaties.

Mocht u reeds willen inschrijven (klik hier) of interesse hebben of benieuwd zijn geworden naar onze praktijk, bel ons gerust of kom even langs op één van onze al gevestigde locaties.

Massaal in de file voor een griepprik bij de vaccinatie drive-in in Schoonrewoerd

25 oktober 2020

De hele zaterdag hebben ouderen in de file gestaan in het kleine dorp Schoonrewoerd om tijdens de vaccinatie-drive-in een griepprik te scoren. ‘s Middags zette huisarts Christina Noppe de laatste griepspuit maar stonden er nog mensen in de rij. En dat terwijl ze er al zo’n honderd extra had besteld. De run op de griepprik is begonnen.

Gelukkig kan er nog een nabestelling gedaan worden en kan zo goed als iedereen als nog gevaccineerd worden.

zie ook video AD Rivierenland

Huisarts roept op: naai zelf wasbare mondkapjes

24 maart 2020

Een wasbaar mondmasker van twee laagjes katoen met een vervangbaar stukje keukenpapier ertussen? Dat is volgens een huisarts in Schoonrewoerd een uitkomst voor mensen die niet in de zorg werken, maar wel een mondmasker willen om bijvoorbeeld boodschappen te doen. ‘Niet om jezelf te beschermen, maar juist de ander. Ook als je geen verschijnselen hebt.’

Klik hier voor het gehele nieuwsbericht op www.ad.nl.

Het maken van een afspraak

28 juni 2020

Afspraken kunt u maken via : telefoonnummers 0345-641276 (optie 3 in het keuzemenu). Dit kan tussen 08.00 en 17.00 uur. 
U kunt ook bij de assistente aan de balie een afspraak maken of online via deze website.

Bloedprikken

1 juni 2020

Schoonrewoerd: iedere woensdag- en vrijdagochtend om 8.30 uur (U kunt plaatsnemen in de wachtkamer).
Leerbroek: iedere woensdagochtend om 8.30 uur (U kunt plaatsnemen in de wachtkamer).

Coronavirus

14 maart 2020

Hier volgt informatie over het coronavirus. Heeft u geen klachten en wilt u informatie over het coronavirus, kijk dan op thuisarts.nl of de website van het RIVM. Heeft u koorts en luchtwegklachten, kom dan niet naar de praktijk. Het coronavirus wordt alleen overgedragen van mens tot mens, vooral door hoesten, maar ook via de handen. U moet denken aan besmetting met het coronavirus als u koorts boven de 38 graden en luchtwegklachten heeft. In dat geval komt u niet naar de praktijk, maar neemt u telefonisch contact met ons op. Meer informatie vindt u op thuisarts.nl of bij het RIVM.

Tarieven niet op afspraak verschijnen

02 januari 2018

Wij zien ons dan ook genoodzaakt, conform de richtlijnen van de LHV hiervoor een schadevergoeding te vragen om de werking van de praktijk te beschermen zowel financieel als wat betreft de toegankelijkheid voor patiënten die de behoefte aan een consult hebben.

Het tarief hiervoor is geen consulttarief maar een administratieve schadevergoeding en wordt dus niet vergoed door de zorgverzekering.  De hoogte van het bedrag is afhankelijk van de duur van de afgesproken consulttijd.

Schadevergoeding voor niet verschijnen op: 

Consult (10 minuten) €11.03
Dubbel consult (20 minuten) €22.06

Langer dan dubbel consult (+/- 45min) Voorbeelden: Chirurgische ingreep of spirometrie (blaastest)

€33.09
Visite vooraf afgesproken / gepland €33.09

   

Meer lezen

Niet op afspraak verschijnen

19 december 2017

Het gebeurt meer en meer dat patiënten niet op de afspraak verschijnen zonder hier vooraf over te verwittigen.  Wij zien ons dan ook genoodzaakt, conform de richtlijnen van de LHV hiervoor een schadevergoeding te vragen om de werking van de praktijk te beschermen zowel financieel als wat betreft de toegankelijkheid voor patiënten die de behoefte aan een consult hebben.  Het tarief hiervoor is geen consulttarief maar een administratieve schadevergoeding en wordt dus niet vergoed door de zorgverzekering.  De hoogte van het bedrag is afhankelijk van de duur van de afgesproken consulttijd. Het tarief wordt verplicht gesteld als niet 24 uur voor de afspraak is afgezegd (uiteraard wordt hier coulant mee omgegaan bij medische onmogelijkheid om dit te doen).  De tarieven worden begin januari 2018 bekendgemaakt op deze site.

Maandag t/m vrijdag:  08:00 - 17:00 uur.
Avondspreekuur maandag, dinsdag en donderdag.
Ochtendspreekuur alle dagen vanaf 07:00 uur.
Zaterdag: 08:00 - 12:30 uur.
Uitsluitend op afspraak

Het telefonisch spreekuur is van 12:30 uur tot 13:00 uur (keuze 3)
E-mail: assistente@huisartsenpraktijkdewiel.nl

© Huisartsenpraktijk De Wiel 2020 | Ontwerp en realisatie door Janine Ontwerpt